Scagro A/S sætter smag på økologien i Ghana

Scagro’s Food-afdeling indleder banebrydende partnerskab med Danmarks førende økologiske sojabønne-farm i Ghana.

Scagro’s Food-afdeling i Gesten har igennem det seneste år opbygget kompetence til at skabe naturlige og økologiske smagsjusteringer og varianter af fødevareprodukter. Dette skal nu udnyttes i Ghana til at skabe lækre smagsvarianter for dansk ejede Green Crop Farming Ghana Ltd.

Green Crop Farming Ghana Ltd. har igennem 5 år opbygget en økologisk baseret planteavlsproduktion i Ghana, og arbejder lige nu med at skaffe den sidste finansiering til at bygge en fabrik til fremstilling af sojamælk, sojayoghurt og sojasmoothies med lækre smagsvarianter udviklet af Scagro’s Food-afdeling i Gesten.

Kenneth Guldhammer fra Scagro’s Food-afdeling er begejstret for de nye muligheder: ”Da Green Crop Farming Ghana Ltd. henvendte sig med udfordringen, greb vi naturligvis bolden med det samme. Vi har arbejdet målrettet med nye produktserier til udvikling og justering af smag, inden for det seneste år og vi har allerede godt fat i det skandinaviske marked”, fortæller salgschefen.

Ghana oplever vækst på fødevareområdet, og markedet i Ghana er meget bevidst om økologiske produkter og reduceret sukkeranvendelse, idet Diabetes er et stigende problem i Ghana.  Det giver os og Green Crop Farming Ghana Ltd. et stort forspring med det nye samarbejde, hvor Scagro A/S bliver leverandør af smagsingredienserne”, slutter Kenneth Guldhammer.

Partnerskabet med Scagro’s Food- afdeling er helt afgørende for os, siger Marketingchef Diana Amenenor. Måden Scagro arbejder på, er meget innovativ og time to market er meget kort. Vi kan lancere nye produktvarianter indenfor 14 dage. Det gør os til den mest innovative sojafabrik i verden.

For flere oplysninger

Sales Manager Kenneth Guldhammer, Scagro A/S, tlf. +45 61751247

Marketing Manager Diana Amenenor, Green Crop Farming Ghana Ltd., tlf. +45 23260802.