Fødevarer

Vælg fødevarekategori

Rålakrids

Som blokke, spraytørret pulver, granulat, flydende opløsning eller rødder.

Bel Claro lakridsblok: Kraftig lakridssmag, som engelsk lakrids. Velegnet til brug i tobaksproduktion, mørk ølbrygning og gourmet mad.

Comet lakridsblok: Kraftig lakridssmag med brændt eftersmag. Velegnet til tobaksproduktion, samt bolcheproduktion, hvor kraftig eftersmag ønskes.

blcok

Lakridsblok 634: Sød og velsmagende blok. Økonomisk i brug til fremstilling af dansk , finsk og hollandsk lakrids.

Lakridspulver CMMS: Sød og fyldig velsmagende lakrids. Velegnet til produktion af sød lakrids og ideel til vodka shot – hostesaft el. lign.

Lakridspulver Comet: Mørk og kraftig med let bitter touch. Velegnet til lakridsfremstilling.

Lakridspulver Galaxy: Velsmagende pulver til fremstilling af feks. finsk lakrids

Lakridspulver Mafco: Stærk og kraftig smag velegnet til drys. Velegnet til produktion af stærke bolcher og drys til disse.

Lakridspulver Malag: Mørk pulver. Velegnet til lakrids- og bolcheproduktion.

Lakridspulver PR BJ: Mørk og lækker pulver med let syrlig smag.

Lakridspulver Sailor: Mørk pulver med kraftig lakridssmag. Velegnet til tobaksproduktion.

Lakridspulver 570: Særdeles velegnet til tobaksbranchen.

Lakridspulver 707: Sukkerfri sød og fyldig velsmagende pulver til sukkerfri bolcher og lakrids.

Lakridspulver 735: Sød og delikat lakridspulver, som ikke er hygroskopisk. Særdeles velegnet som overtræk.

Lakridspulver IR15 økologisk: Sød og delikat med højt indhold af glycyrrhizinsyre. Lyst pulver velegnet til alle former for slikproduktion, is, øl, kager samt som cover på rullede produkter.

Lakridsgranulat IR505 Rullet: Mørk granulat med god smag af lakrids. Støver mindre ved produktion og er velegnet til de fleste applikationer.

Lakridsgranulat IR516 af blok: Stærk og rå lakridsgranulat med særdeles powerful smag. Velegnet til chokolade, is, kager og madlavning.

Bel Claro flydende lakrids: Særdeles nem i dosering! Kraftig lakridssmag som engelsk lakrids. Velegnet til brug i tobaksproduktion, mørk ølbrygning og gourmet mad.

Comet flydende lakrids: Særdeles nem dosering! Kraftig lakridssmag, med brændt eftersmag.

Lakridsrødder: Naturlige lakridsrødder i flere sorteringer.

rodnew

Glycyrrhizin

Glycyrrhizin: Naturligt sødemiddel fremstillet af lakridsrødder.

Magnasweet

Magnasweet mm 135: Giver en hurtig boostning af smag, og sødmen smages hurtigt. Fyldig smag af frugt fremkommer med det samme.

Magnasweet MM 100: Giver lidt forsinket men lang og intens boostning af smag og samtidig afbalanceret sødme. Maskerer den bitre eftersmag ved brug af frugtprodukter. Giver mere fyldig smag i marmelade, ketchup, dressing, salater, is.

Magnasweet MM 200: Hurtig opløselighed i lav pH miljø, sodavand, cider, saft. Maskerer den bitre smag ved brug af Stevia eller syntetiske sødestoffer. Giver langt fyldigere smag af frugt.

Kakaopulver

Gerkens: Hollandsk kakao. 

Kokos

Kokosmel: Tørret, granuleret kokos fra Filippinerne. Hvid med typisk duft og smag. Velegnet til topping på flødeboller og chokolade.

Æteriske olier

Anisolie: Karakteristisk kraftig smag af anis. Anvendes i særdeleshed som aroma og smagsstof inden for konfekturebranchen.

Anethol: Meget koncentreret produkt, hvorfor doseringen er meget lav. Anvendes i særdeleshed som aroma og smagsstof inden for konfekturebranchen.

Pebermynteolie Dementholized: Renset for menthol. Karakteristisk smag og duft af pebermynte. Velegnet til både konfekture- og tobaksproduktion.

Pebermynteolie Menthe Arvensis: Kraftig smag og duft af pebermynte. Velegnet til konfekture, tobak og likør.

Anisolie - neutralbaggrund_anisstjerner

Økologiske produkter

Økologisk Lakridspulver: Sød og delikat med højt indhold af glycyrrhizinsyre. Lyst pulver velegnet til alle former for slikproduktion, is, øl, kager samt som cover på rullede produkter.

Økologisk Frugtpulver: Abrikos, Ananas, Appelsinskal, Banan, Blåbær, Brombær, Citronskal, Hindbær, Hyldebær, Jordbær, Rabarber, Ribs, Solbær, Sur Kirsebær, Tranebær, Tyttebær.

Økologisk frysetørret jordbærpulver

Økologisk frysetørret jordbærpulver

Inulin

Inulin: Velegnet til diætprodukter, protein- og sportsprodukter.

Sødestoffer

Sorbitol: Til fremstilling af sukkerfri produkter.

SteviaZero®: Har den egenskab ikke at foranledige glykæmisk respons.
Vores version er uden den karakteristiske metalliske smag fra Stevia.

Dextrose: Kan leveres i alle former, til farmaceutisk og konfekturebrug.

Fructofin: Naturligt hvidt sukker i pulverform, udvundet af frugter og grøntsager. Fruktose har lav glykæmisk respons.

Glykose, spraytørret: Til fremstilling af bolcher, flødeboller, skumfiduser etc. Produktet suger mindre fugt end tilsvarende.

Isomalt: En type Maltodextrin med særdeles gode egenskaber til bolchefremstilling.

Litesse: Polydextrose, udviklet på birkesaft.

Maltodextrin: Til fremstilling af fødevarer.

Polydextrose: Til fremstilling af sukkerfri bolcher , Type II til fremstilling af andre typer sukkerfri varer. Ca 90 % fibre.

Stevia: Hvidt pulver, naturligt sødemiddel fremstillet af planten Stevia, ingen kalorier, ingen glykæmisk påvirkning.

Xylitol: Naturlig sukkeralkohol til farmaceutisk og konfekture brug.

Xylitab: Direkte tabletterbar Xylitol, til farmaceutisk og konfekture brug.

Ammoniumclorid

Hvidt salmiakpulver til brug ved fremstilling af salt og salmiaklakrids

Syrer

Citronsyre: Anvendes i fødevareindustrien som antioxidant og surhedsregulerende middel.

Citronsyrepulver: Hvidt pulver, til fremstilling af syrlige bolcher

Æblesyre: Surhedsregulerende middel, der også virker som smagsforstærker.

Vinsyre: Surhedsregulerende middel, der også er konserverende.

Gums

Guargum E412: Stabiliserings og fortykningsmiddel til vingummi , dressinger og andre fødevarer.

Gum Arabigum E414: Stabiliseringsmiddel og fortykningsmiddel til blandt andet fremstilling af faste lakridsprodukter.

Mentol Krystaller

Af naturlig oprindelse

Tanex 40